Τρίτη

Βενιζέλος: «Όποιος θέλει δικό του κόμμα μπορεί να κάνει»


Για «απαξιωτικές και επηρμένες συμπεριφορές που είναι ανάξιες σχολιασμού» έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στους  διαφωνούντες και τα ορισμένα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Ερωτηθείς σχετικά με τις φήμες περί πρόθεσης στελεχών να δημιουργήσουν νέο κόμμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι όποιος θεωρεί ότι δεν τον εκφράζει το κόμμα, μπορεί να μπορεί να κάνει.

«Όποιος θέλει να κάνει κόμμα μπορεί να κάνει. Όποιος θέλει να κατέβει στο λαό να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, αν το κάνει. Όποιος έχει πρόβλημα ταυτότητας, αν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ ή όχι, δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείται. Υπάρχουν τόσοι νέοι που συντάσσονται στην καινούρια προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ακόμη ότι το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής δεν βγαίνει χωρίς επιμήκυνση, ενώ υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν μίλησε ποτέ για επαναδιαπραγμάτευση, αλλά για αναθεώρηση των δυσμενών όρων του Μνημονίου.

Σχετικά με το δημοψήφισμα, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι από την αρχή τάχθηκε κατά της ιδέας του Γ. Παπανδρέου, την οποία και έμαθε, όπως είπε, μόνον όταν τέθηκε από τον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Μάλιστα, τόνισε ότι αν δεν υπήρχε η ιδέα για το δημοψήφισμα, ο κ. Παπανδρέου πιθανότατα θα παρέμενε ακόμη και σήμερα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ για τον πρώην πρωθυπουργό υποστήριξε ότι έχει άριστη και τακτική επικοινωνία μαζί του και τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του για την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή : protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας