Δευτέρα

«Επί ποδός» εργαζόμενοι και συνδικάτα για την επίσκεψη Μέρκελ

ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν τη Δευτέρα στις 18:00 συλλαλητήριο στο Σύνταγμα


Με συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις θα υποδεχτούν εργαζόμενοι, συνδικάτα και κόμματα την Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ που έρχεται την Τρίτη στην Αθήνα.

Οι κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν από το απόγευμα της Δευτέρας, οπότε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης, θα πραγματοποιηθεί νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ενάντια «στη συνεχιζόμενη αντεργατική, αντικοινωνική και υφεσιακή πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας». Επίσης, θα γίνει παναττική στάση εργασίας από τις 12:00 ώς τις 15:00 σε όλες οι δημόσιες υπηρεσίες.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά «των νέων βάρβαρων μέτρων και των εκβιασμών ΕΕ, κυβέρνησης και κεφαλαίου» θα πραγματοποιήσει και το ΠΑΜΕ στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης στην Ομόνοια.

Εξω από τη γερμανική πρεσβεία θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6 το απόγευμα οι Ανεξάρτητοι Ελληνες.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί το λαό να στείλει ένα ειρηνικό και αποφασιστικό μήνυμα ενόψει της επίσκεψης Μέρκελ.

Με το σύνθημα «Μπλόκο στα μέτρα» η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, καλεί τους εργαζόμενους και το λαό σε μεγάλες κινητοποιήσεις εναντίον της κυβέρνησης Σαμαρά και κατά της επίσκεψης Μέρκελ. Η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ χαρακτήρισε την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου ως στήριγμα στην κυβέρνηση για να εκφοβίσει και να φιμώσει τον λαό και υπογράμμισε ότι τα λαϊκά στρώματα πρέπει να είναι έτοιμα για μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Τις ώρες των διαδηλώσεων πρόκειται να κλείσουν οι σταθμοί του Μετρό στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα, σε Ευαγγελισμό, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια.



Πηγή : tovima.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας