Τετάρτη

Σε απεργιακό κλοιό αύριο η χώρα


Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο οι οδηγοί των αστικών λεωφορείων, σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης τους το βράδυ της Τρίτης.

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν αύριο και μεθαύριο οι ναυτεργάτες με αποτέλεσμα τα πλοία να μείνουν δεμένα 2 μέρες στα λιμάνια, αλλά και οι εργαζόμενοι σε ΟΣΕ και προαστιακό με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόσβαση στο διεθνές αεροδρόμιο της χώρας Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σε νέα ταλαιπωρία θα υποβληθεί για άλλη μια φορά το επιβατικό κοινό, αλλά και οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ καθώς πλήθος επαγγελματικών κλάδων εισέρχονται στο χορό των κινητοποιήσεων.

«Αρρυθμίες» στα νοσοκομεία και τον ΕΟΠΥΥ προκαλούν οι κινητοποιήσεις γιατρών και εργαζομένων, καθώς οι ομοσπονδίες εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) και νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) προχωρούν σήμερα σε πανυγειονομική 24ωρη απεργία. Σε 48ωρη προειδοποιητική επίσχεση εργασίας προχωρούν αύριο και την Παρασκευή και οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, όπως ανακοίνωσε η ένωση του κλάδου (ΕΝΙ - ΕΟΠΥΥ).

Σε στήριξη των κινητοποιήσεων των γιατρών, η ΑΔΕΔΥ προχωρά αύριο σε 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη της βάρδιας. Στην προκήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας προχώρησε και η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ως ένδειξη συμπαράστασης στους απεργούς των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Πηγή : real.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας