Σάββατο

Δ. Κουτσούμπας: «Όχι» στις απολύσεις και στην αξιολόγηση στο Δημόσιο

Από: http://www.naftemporiki.gr/story/834602


MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας (φωτογραφία αρχείου).


Την αντίθεσή του στις απολύσεις, τη «δήθεν αξιολόγηση» και την ποινικοποίηση των αγώνων των εργαζομένων στο Δημόσιο εξέφρασε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, κατά τη σημερινή του συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.
«Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο μαζί με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, όλο τον ελληνικό λαό, θα πρέπει άμεσα το επόμενο διάστημα, να δώσουν μια σημαντική μάχη, μια πολιτική – κοινωνική μάχη για το μέλλον των ίδιων των εργαζομένων, αφού η κυβέρνηση προχωρά σε νέα αντιλαϊκά μέτρα που θα εντείνουν τις αναδιαρθρώσεις στο δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Κουτσούμπας.
Ανέφερε ακόμη πως στόχος των δικαστικών ενεργειών με τις οποίες κρίνονται παράνομες οι απεργίες και οι κινητοποιήσεις έχουν στόχο «να τσακίσουν το συνδικαλιστικό κίνημα».
Τέλος δεσμεύθηκε ότι το ΚΚΕ θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και στη Βουλή και στην Ευρωβουλή, «έτσι ώστε να εκφραστεί με τη μέγιστη δυνατή ενότητα η αντιπαράθεση απέναντι σ’ αυτές τις αντιλαϊκές και βάρβαρες πολιτικές».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας