Παρασκευή

Σκότωσε το παιδί της επειδή δεν μπορούσε να αποστηθίσει το Kοράνι

Έκαψε το κορμί του για να καλύψει τα ίχνη της


Eνα περιστατικό απίστευτης αγριότητας, με θύμα ένα εφτάχρονο αγοράκι, έλαβε χώρα στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Ο Yaseen Ali, δολοφονήθηκε άγρια από την ίδια του τη μητέρα, επειδή δεν μπορούσε να αποστηθίσει το Κοράνι!

Η 32χρονη Sara Ege φέρεται να χτύπησε μέχρι θανάτου το γιο της και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι της και έκαψε το άψυχο κορμί του, σε μια προσπάθεια να εξαφανίσει τα ίχνη της αποτρόπαιης πράξης της.

Αρχικά όλοι πίστευαν ότι επρόκειτο για ένα τραγικό δυστύχημα, έπειτα όμως από την ιατροδικαστική εξέταση, διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε πεθάνει πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά.

Ο λόγος που οδήγησε την γυναίκα στο να σκοτώσει τον γιο της ήταν ότι ο Yaseen Ali δεν μπορούσε να αποστηθίσει το Kοράνι.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει στους αστυνομικούς τις σκληρές μεθόδους που χρησιμοποιούσε όταν ήθελε να τον τιμωρήσει. Οπως είπε, τον έδερνε με σφυρί, με πλάστη, του έδινε μπουνιές, τον κλείδωνε στο υπόγειο και τον έδενε στην πόρτα.

Η Sara και ο σύζυγός της, ήθελαν να κάνουν το γιο τους Hafiz- πρόκειται για έναν τίτλο που δίνεται σε όσους ξέρουν απ’ έξω το Κοράνι- και τον ανάγκαζαν να μαθαίνει κατά λέξη 35 σελίδες από το κοράνι κάθε μήνα. Εκείνος όμως, προτιμούσε να παίζει με τους φίλους του…



Πηγή : protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας