Τετάρτη

Εκπαίδευση: 4 Ιανουαρίου 2019



ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεάν εκπαίδευση ατόμων της τρίτης ηλικίας του δήμου Κισσάμου στους Η/Υ
Ο Δήμος Κίσσαμου σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας θα ..
Μήνας – «φωτιά» ο Ιανουάριος για την Παιδεία- Αλλαγές στο Λύκειο- Νέο σύστημα διορισμών
Το δεύτερο θα αφορά το νέο σύστημα διορισμών στις δύο πρώτες βαθμίδες της εκπαίδευσης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η συζήτηση για τις ..
Πρόγραμμα δεξιοτήτων ζωής σε κλειστή ομάδα εγκλείστων στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου
Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και δια Βίου Μάθηση» του Τμήματος ..
Έρευνα: Ικανοποιημένο το... 1% των μαθητών (πίνακας)
Μεγάλο φορτίο αποτελεί το σχολείο για την πλειονότητα των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφού μόλις το 1% των παιδιών ηλικίας 14 με ..
ΠΕΣΥΘ: Να αποσυρθεί το σύστημα διορισμών - Η προϋπηρεσία είναι εργασιακό δικαίωμα
Έχουν περάσει δέκα χρόνια με σχεδόν μηδενικούς διορισμούς στην εκπαίδευση και αθρόες συνταξιοδοτήσεις, που διαμόρφωσαν ένα απόλυτα σαθρό ...
Πρόσκληση ενδιαφέροντος για εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενηλίκων στο Τάλιν της Εσθονίας
Η πρώτη μεγάλη εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2019 στο Τάλιν της Εσθονίας, θα ακολουθήσει η δεύτερη συνάντηση των ..
Ο διάλογος κλείδι για ουσιαστική εκπαιδευτική μεταρρύθυμιση
Την παραχώρηση 2 διδακτικών περιόδων για τον υπεύθυνο τμήματος σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού, την Προδημοτική και την Ειδική Εκπαίδευση για ..
Οριστικό: Αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών
... όπως επίμονα υποστηρίζει η Ομοσπονδία, σχετικά με τις εκατοντάδες απολύσεις τα τελευταία χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση που οδηγούσαν σε ..
Διεθνές Παν/μιο: Οι πρυτάνεις των ΤΕΙ απαντούν για την παραίτηση του καθηγητή
... επισημαίνουν οι τρεις πρυτάνεις και καταλήγουν: «Τα ΤΕΙ έχουν κερδίσει τη θέση τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση της χώρας με τα επιτεύγματά των ..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας