Τετάρτη

Έρχονται καταιγίδες και πολλά μποφόρ την Πέμπτη


Από το πρωί της Πέμπτης ο καιρός χαλάει για τα καλά. Επιστρέφει το κρύο σε όλη τη χώρα, ενώ θα σημειωθούν καταιγίδες και κατά περιόδους θυελλώδεις νοτιάδες, που θα φτάσουν έως και τα 8 μποφόρ στα πελάγη.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς.

Οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα φθάσουν τα 8 μποφόρ.

Παρασκευή: 

Νεφώσεις με βροχές θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά και νοτια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει κυρίως στα βόρεια.

Σάββατο:

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Στα βόρεια ενδέχεται να χιονίσει και σε πεδινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και σταδιακά από τα βόρεια επικράτηση βορειοανατολικών ανέμων έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε σημαντική πτώση, ενώ το βράδυ και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Κυριακή:

Βροχή, χιονόνερο και νεφώσεις θα σημειωθούν την Κυριακή. Χιονοπτώσεις στα ορεινά, στα ημιορεινά και ενδέχεται να χιονίσει και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Άνεμοι: στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα στα πελάγη 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση. Το βράδυ και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Δευτέρα και Τρίτη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά και νότια και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Πιθανότητα καταιγίδων στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση.


Πηγή : protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας